Разказите на Различните/ Stories of Different







Какво е да си различен?
Това е един от въпросите, на който ще се опитам да дам отговор, чрез най-новия проект, с който се захващам. "Разказите на Различните" ще бъде поредица, в която ще бъдат разказани историите на различни хора, които по някакъв начин не се вписват в средата, в която живеят, които се изправят сами пред света, борейки се за своите права и отстоявайки възможността да бъдат себе си.
Очаквайте! 


 What is to be different?
This is one of the questions that will try to answer by the newest project, which grip. "Stories of Different" will be a series, which will be told the stories of different people who somehow do not fit into the environment in which they live, they face the world alone, struggling to assert their rights and opportunity to be themselves.
Coming!


Коментари

  1. Ако се чувствате по някакъв начин "различни" в света, в който живеете, ако мислите, че не сте на мястото си в средата, която ви заобикаля и ако искате да разкажете своята история (която ще остане напълно анонимна), можете да ми пишете и с Ваше съгласие, ще включа Вашия разказ в най-новата си поредица "Разказите на Различните". Очаквам ви! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Какво е да си различен? Относително е, дори това, както всичко друго, нали? :) За едни сме различни, за други сме съвсем нормални, а на трети не им пука. Различен си само за среда, в която хората не са като теб, но ако си в група с хора, които приличат на теб? Другите ли са различни или Вие? Нямам търпение да започна да чета тези разкази! Спрях да чета блогове, така се случи..но ще ме накараш отново да се "запаля" по тях :D

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар